Blogg

Ny tredemølle i hus

En ny tredemølle er på plass, og det markerer samtidig en ny såkalt æra for denne bloggen. Ikke bare er det en ny mølle på plass altså, men føttene er mye bedre (det skal jeg definitivt komme tilbake til) og bloggen skal kjøres i gang for fullt. Nytt navn skal den få (har den allerede fått), og dette skal jeg også komme tilbake til. Det vil også skje andre ting her på bloggen, og video skal tas i bruk for fullt. Det starter allerede med dette innlegget…

VIDEO: Ny tredemølle på plass

8 thoughts on “Ny tredemølle i hus”

 1. Gratulerer med ny mølle i hus 🙂

  Kan du si noe om hvordan hurtigtastene på hastighet virker? Ser knappene har dobbel funksjon 4/3 8/5 osv, men hvordan virker dette i praksis?

  1. Takk igjen! 🙂

   Grunnen til at det står 4/3 osv, er at det er km/t på den ene siden og mph på den andre. I utgangspunktet vil jeg ha så mange hurtigknapper som mulig, når det gjelder fart. Akkurat der er NordicTrack overlegent best. Men vi får nøye oss med dette, som nå er 4, 8, 12 og 16 km/t. Ellers er jeg foreløpig veldig fornøyd. Liker hvordan knappene reagerer på trykk, og telleverket på fartsknappene går passe raskt opp og ned. Liker også at man kan justere fart og incline på de to pulshåndtakene.

   1. Lyst å komme med en oppdatering på møllen nå som du har fått brukt den i en ukes tid? Positive og negative ting med den

    1. Hei Eirik! Er veldig opptatt med noe jobbgreier i dag, men jeg skal prøve å få til noe i morgen kanskje. Kan vel egentlig bare gi en rask tilbakemelding på at jeg foreløpig er kun positiv. Har dog ikke løpt mer enn 3-4 turer på den enda, ettersom jeg gikk stort sett på ski i uka som var. Men jeg skal prøve å lage et innlegg veldig snart.

     1. Jeg lurer egentlig bare på om du er fornøyd med den, og om du ville kjøpt den igjen nå etter du har har fått prøvd den. Eventuelt noen ting som du ser på som et irritasjonsmoment? Knirking, bråk, savn av funksjoner osv.

      Skal bestille mølle i dag før prisene stiger på absolutt alle modellene som er tilgjengelig, og siden du er den eneste jeg har funnet med erfaringer med Jet 300 så begrenser det seg veldig med hensyn til brukererfaringer.

     2. Hei igjen! Ja… skjønner at du er gira på tilbakemelding 🙂 Har bare hodet helt andre steder denne helgen. Har lansert en online treningsplattform i dag. Men ja… jeg må jo bare snakke for meg selv. Skummelt at jeg skal påvirke et så stort kjøp for noen. Men jeg er veldig fornøyd. Synes den er god å løpe på. Fjærer nok litt mye for noen, men jeg liker det. Inclinen hører du nesten ikke. Den er LITT treg opp og ned i fart, men ikke noe verre enn andre møller i samme prisklasse.

      Én dag jeg begynte å løpe, knirket den litt i 0 %. Så gikk jeg opp til 1 % og ned igjen, og det var borte. Har ikke hørt det siden, men det var jo et skremmeskudd. Knirking er noe av det verste. Har en liiiten mistanke om at den går en anelse raskere enn det som står på displayet, men det tenkte jeg å måle i morra. Båndet har jeg foreløpig ikke fått stabilisert i midten (det drar seg litt til siden), men det går seg nok til. Knappene er gode og passe responsive. Synes også appen til Reebok er artig å bruke. Som sagt skal jeg lage et videoinnlegg om dette. Kanskje allerede i morgen, hvis ikke nettportalen min har trøbbel.

     3. Joda… ser ut som om jeg har klart å holde meg unna Coronaen i hvert fall. Nevnte videoinnlegg havnet i andre (eller enda lengre ned) rekke da viruskaoset nådde landet vårt for fullt! Har brukt stort sett all tid på det jeg jobber med til daglig. Så har jo været hvert helt strålende også, slik at løping de siste 5-6 dagene har blitt ute. Men… jeg var et par ganger på mølla i begynnelsen av uka, og noterer følgende:

      1.
      Den knirker noe når jeg begynner å løpe. Det gir seg etter noen minutter, og i hvertfall hvis jeg tar en tur opp i 1% og ned igjen. Men, hvis knirkingen begynner å vedvare, så er det kjedelig.

      2.
      Den er noe tungløpt tror jeg. Det skyldes helt sikkert at den er ganske mye dempet. Er vel en grunn til at proffmøllene er ganske harde. Opplever at pulsen min er bra mye høyere ved løping på denne mølla enn utendørs og andre møller. Allikevel… jeg er glad i mye demping, så det går greit.

      Jeg fortsetter å love dedikert mølleinnlegg med video, men dropper å gi tidsestimat 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.