Mitt mål

If you can dream it – You can do it!

 

Tom Arilds løpeblogg / Løping / Trening / Utholdenhet / Mine mål

Jeg orker ikke at alderen min skal hindre meg i å prøve å bli bedre!

 

Tom Arilds løpeblogg / Løping / Trening / Utholdenhet / Mine mål / Johannes Høsflot Klæbo
Jeg skjønner at løpet er kjørt for å slå han her. Men å la han inspirere meg til å gjøre det så bra som mulig – det er lov!

 

Målet mitt er enkelt å forklare. Jeg behøver ikke å skrive side opp og side ned om det. Jeg kan si det med én setning om jeg vi: «Jeg skal bli bedre til å løpe som 43-åring enn jeg var som 16-åring»

Der! Der sa jeg det. Enkelt og greit. Jeg skal slå knockout på Tom Arild anno 1992. Når det gjelder de helt konkrete målene, så er det å slå rekorden min på 10 km og halvmaraton. Jeg er ganske sikker på at det kan gå. 10-kilometeren var jeg 2 minutter og 2 sekunder fra å slå for fire år siden. Med dårlig og usystematisk treningsgrunnlag.

På grunn av hælskaden min, som jeg har hatt siden august 2016, vet jeg ikke helt når det er innafor å klare dette her – men jeg håper at jeg kan trene relativt kontinuerlig fra og med høsten 2019, (per september 2019, er jeg godt i gang). Skadeproblemene har også ført til at jeg har begynt med trening på rulleski. Faktisk bestod all min trening fra høsten 2018 til sommeren 2019, av rulleskigåing.

 

Jeg hadde tre mål dette året
Jeg skulle delta i rulleskirennet Kanalrennet. Jeg skulle delta i Oslo Halvmaraton. Og, jeg skulle delta på Hytteplanmila. Klarte ingen av de. Fikk ikke trent den siste måneden før Kanalrennet, og foten var ikke god nok for løpsdeltagelse høsten 2019. Men, nå ser jeg fremover 🙂

Følg meg her på bloggen, og på Facebooksiden min

 

«If I can get better, why not?» Emil Zatopek

Tom Arilds løpeblogg / Løping / Trening / Utholdenhet / Mine mål